garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Japán panel (Japan)

Japán panel (Japan)

Az „élethelyzet” címke alatt láthatsz ennél rosszabbat is, de a mi paneljeink ennél sokkal jobbak. Ennyi kép bőven elég, hogy meggyőzzelek.

http://www.froot.nl

Gyűjtőmunka (Collection)

A maga módján szép, csinosnak mondott – nőre nem biztos, hogy hízelgő, erre a lakásra sem kiáltok fel, milyen csodás, de egy-két részlet, és a káosz ellen alkalmazott sok fehér felület mutatja a jó szándékot. Szemezgess belőle, hátha Te is találsz valamit! Az én listám így néz ki: SMEG hűtőgép narancsban, fali díszek horgolva, evező kopottan.

Too much decoration, although the walls are white. Some of the things I like, maybe you can find something! My list: orange Smeg refrigerator, crochet ornaments and worn paddles.

http://woonblog.typepad.com

Szép alapok (Beautiful basics)

Muszáj vagyok a tegnapi lakást valami „nőiessel” ellensúlyozni. Szerintem pont megtalálták dekorációban azt a határt, amit átlépve már cukormázas lenne, így meg csak ötletesen és kedvesen berendezett.

I must show a feminine flat because of yesterday's post. It is good that no more decoration.

http://www.decorablog.com

Fóbiák a lakberendezésben (London)

Ha van olyan, hogy valaki nem akro- de klausztrofóbiás, akkor nagyon fog örülni ennek a magasban elhelyezett (nap)ágynak. Felette csak a csillagos ég, vagy az üvegtetőt verő jégeső, így asztrafóbiásoknak sem ajánlott. Heliofóbiásoknak sem. Kozmikofóbiásoknak sem. Nekem sem. Akkor mit keres itt mégis? Igazából gondban vagyok, tetszik is, meg nem is. A toalett, a kád, a konyha és cipők szimbiózisa így együtt kicsit sok(k). A szabadság és az a kellemes önzés, ami átlengi a londoni lakást – tetszik.

Studio in London. The bed can be found under the glass ceiling.

http://hu.wikipedia.org

http://enpundit.com

Néznivaló hétvégére

Születésnapodra, szeretettel!

Zuhanyfülke és akvárium egyben.

Shower cabin and aquarium at same place.


http://lakbermagazin.hu

Róma (Rome)

Róma történelemmel átitatott falai között rejtőzik egy 38 négyzetméteres, lépcsőnyi szintkülönbséggel vizuálisan megosztott garzon. Megint írhatnám, hogy egyszerű, de szép, azonban a megbújó részletei nagyon is tudatos koncepciót feltételeznek. Összekacsintós lakás, a kimért külsejű szekrény belül élénken színezett, az elegáns ajtón üzenet fogadja a belépőt, a minimál konyha hullámzik. Kedvemre való.

38 square meters studio in Rome. I could write again, a simple but nice, but let's see the details hidden: vividly colored inner of the cabinet, an elegant door with message, minimal style kitchen with wawe. I like it.

http://www.netinterior.eu

Link-Megosztó.hu