garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Helytakarékos bútorok kis lakásokba? (Space saving furniture)

A Resource Furniture innovatív európai tervezők munkáit forgalmazza 2000 óta. A szépség és a funkcionalitás egyaránt megjelenik termékeikben. Helytakarékos bútoraikból mutatok néhányat.

Csak csendben jegyzem meg: magyar viszonyok között a kicsi lakás többnyire olcsó(bba)t jelent, így sokáig nem értettem, hogy miért lenne megfizethető egy garzon tulajdonosa számára pl. a BoConcept Magyarországon is forgalmazott „lábtámasza alvási funkcióval”, jóval felette a 100 000 forintnak. Tokióban valahogy hihetőbb a kis lakás helytakarékos luxus/dizájn bútorokkal berendezve.

Szerintetek igazam van? Vagy még sem?

Since 2000, Resource Furniture has imported and distributed inspired, modern furniture from the finest and most innovative European designers. Every piece in the Resource Furniture collection is hand-selected for its ability to transform a space with both beauty and functionality.

 

http://www.resourcefurniture.com

Falak helyett (Instead of walls)

Falak helyett szekrénnyel választották el a nappalit és hálót ebben a kb. 45 nm-es kislakásban. Kicsit zsúfolt, de nem a bútorok, hanem a kiegészítők teszik azzá.

Cabinets can be used instead of walls in a small apartment. It’s about 45 square meters. It’s a little crowded, the accessories that make it so, not the furniture.

http://www.messynessychic.com

Színek (Colours)

Az (is) jó a szállodákban, hogy a magazinokban látott lakberendezési megoldásokat élőben is láthatjuk és kipróbálhatjuk. Ezért lemondtam a fürdőszobában a duplamosdóról (ki akar együtt fogat mosni?), a falfestésről csempe helyett (nem igaz, hogy csak odacseppen), de továbbra is tetszik a fehér, magas szegőléc a szobákban, vagy az épített zuhanyfülke. Neked is van ilyen tapasztalatod? Ezek a színek tetszenek? Te meddig viselnél el ilyen színes környeztet az otthonodban?

Some interior design solutions can be tried in the hotels without risk. Therefore, I do not want to have two sinks, too few tiles in the bathroom, but it's what I would like to see in my own home.

http://www.ilikevolos.gr

Egyterűben, tágasan (Open plan apartment, spacious)

Nekik is csak egy szobájuk van :)  Modern lakás fehérben, szürkében és feketében előadva.

They also have only one room :) Modern apartment in white, gray and black.

 

http://thedecopages.gr

Szellősen (Breezy)

Természetes anyagok, fény. Nyáron ennyivel is beérném…

Natural materials and light. In summer that’s enough.

 

http://www.mouris.jp

Kőből épült (Stone building)

Kezdjük egy igazi gyöngyszemmel! Egyszerű, s talán ettől szép.

Let's start with a real gem! Simple and so beautiful.

http://www.cotemaison.fr

Link-Megosztó.hu