garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Kedvencek - magyar lakberendezők, építészek I. (Favorites - Hungarian interior designer, architects I.)

Borsos Ágnes

Gondolnád, hogy egy panellakás képeit látod? Az Otthon magazin (érdemes megvenni) 2013. szeptemberi számában szereplő pécsi panellakás panel voltát felismerhetetlenné tették az átalakítással. Elfogadnám, változtatás nélkül. A beton pult a fürdőszobában különösen tetszik. Amúgy ez a lakás is tele van Ikea-s cuccokkal, a dolgozó, a konyha, kanapé stb. fehérben tartva onnan származik, még sincs tucat-jellege.

You can see a block of flat's photos. I would accept without modification. I like the concrete counter in the bathroom especially. This flat is full of Ikea's furnitures, but unique.

www.otthon.com

Néznivaló hétvégére

Berlin

Berlinben, egy a XIX. században épült házban található ez az alaposan felújított lakás. A tervezők célja volt, hogy a fehér térben minimális kontraszt legyen. A látszólagos egyszerűséghez (a fürdőben) Bisazza üvegmozaik, Raindance zuhany, kaikuuu01 hangfal, és egy remek, fekete bőrláda társul.

It’s a carefully restored apartment in a house built in XIX. century. The overall goal was the white background with  minimum contrast. Simplicity, but luxury: Bisazza glass mosaic in the bath and Raindance shower, kaikuuu01 speaker, a great black leather box.

http://www.marttimela.com

Kerekeken (On wheels)

Az USA-ban található és bérelhető ez a nagyon kedvesen berendezett, country-s kisház. Bennem a nyarat és Karácsonyt is felidézi. Jól esik nézni, tökéletes nyaraló lehet.

It is very nicely decorated, little country-house in U.S. Summer and Christmas at the same time. It is good to look, a perfect holiday home.

http://www.stylinrooms.de

Ne hívj vendéget! (Do not call guests!)

Ennél egyterűbb már nem is lehetne egy lakás. A fürdőszoba egyik fele a háló mellett található, a másik fele (zuhanyzó, WC) is pusztán üvegfallal elválasztott. Drága és igényes, egyszemélyes lakás.

This is a very open plan apartment. Half of the bathroom next to the bedroom, and the other half (shower, toilet) is only separated by a glass wall. Consuming and expensive, one-person housing.

http://home.housetube.tw

Rendezetten (Ordered)

A sok rakodóhelytől áttekinthető marad ez a kislakás. Világos felületek, sima formák jellemzik, így könnyen megjegyezhető védjegyévé válik a MM-párna, az áttört mintás ajtó, a díszes csillár.

There are plenty of storage, so the place remains overview. Bright surfaces, smooth contours, so it’s easy to remember the MM pads, the patterned door, the ornate chandelier.

http://sally7801.pixnet.net/blog

Dobozban aludni (Box to sleep)

Ez a doboz nem kíván láthatatlanná válni a szobán belül, sőt inkább feltűnő, de a használója tetszése szerint elrejtőzhet benne, vagy teheti nyitottá. Kiegészíthető igény szerint tévével, polcokkal. Görgőkön mozgatható, nem éppen helytakarékos, de egy többfunkciós szobában jól szolgálhat.

This box is not to become invisible in the room, even more striking, but the user can open or hide it. Television or shelves mounted. It is not just to save space, but good in a multi-purpose room.


http://maisongrace.blogspot.hu

Link-Megosztó.hu