garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Lenin, mint lakberendezési kiegészítő (Lenin as home decoration)

A ház távolról nem hívogat, menjük közelebb…alakul….a piciny kert már tetszik…de nem gondoltam volna, hogy bent Lenin fogad, pedig nem keleten, max. a Keleti-parton járunk. Az utolsó képeken a felújítás előtti állapotot láthatod.

The house is not so attractive from afar, let's move closer ... .a tiny garden is beautiful ... but I did not think that Lenin waited me in the house, though we are not in the East, maximum in the East Coast. You can see the state of the house before the renovation.

forrás

Ide feltétlenül kattintsatok át! (Fireplace)

Wein Krisztina már megint olyasmit alkotott, amit érdemes megnéznetek. Álkandallót készített, már nem először, ráadásul most még arra is biztat, hogy legyen családi, adventi program.

Click here to see how Krisztina Wein interior designer created a fireplace.The earlier ones you find here and here.

Tagolt térben (Area divided)

A „hogyan tagoljunk ötletesen teret” mesteri példája következik.

Vannak persze normál falak is, de vannak ívesek is, vannak jelzésszerű oszlopok, és tárolásra is alkalmas elemek. Szinte egy térré olvad össze, mégis világos helye van az egyes funkcióknak.

It's a masterful example of area divided. There is normal wall, but there is also curved wall. There are columns and space delimiting cabinets. The individual functions have isolated place, but everything creates coherent vision.

forrás

Színekre vágyom (I'd like more color)

Beteg vagyok, nyűgös vagyok, maradnék meg mennék is, ide különösen. Amíg összejön, feljebb tekerem a fűtést…

Azért, hogy írjak valamit a lakásról is, ne csak magamról, tényleg fontos, hogy legyen fókuszpontja a térnek. Ezért van, hogy nem látom meg a kommersz bútorokat ebben a 60 négyzetméteres lakásban, csak a narancs-piros konyhabútort, a szép ablakokat és spalettákat.

I'm sick, I'm cranky, I'd like to stay and go at the same time.... so I like this orange-red kitchen, the beautiful windows and shutters.

http://www.friendlyrentals.com

Légies (Ethereal)

Hiszed, vagy sem, 50 négyzetméteren is lehet luxust teremteni. A fény, tágasság, a mozgalmas építészeti megoldások luxusát. Egészen furcsán, legalábbis meglepően kapaszkodnak egymásba az egyes szintek. Persze egy barcelona day bed, egy egg chair, egy szép stukkó sem jön rosszul, ha már a luxusnál tartunk.

Believe it or not, it's only 50 square meters, but the luxury can be created here with  light, airy, varied architectural solutions (of course, a barcelona day bed, a chair egg, a beautiful stucco are not bad :).

forrás

Csak képek (Photos only)

forrás

Link-Megosztó.hu