I photographed while cleaning. I'm sorry that I can not photograph well, but perhaps you can find some good pictures.

Takarítás közben lőttem egy pár képet. Egy-két részletet már korábban is láthattál a saját fotók címke alatt, de persze van változás.

A konyha-étkezőben (ja bocs, "amerikai konyhás nappali" (háló...) korábban piros kiegészítőkkel, most lilában nyomjuk, így Ő is kapott egy lila szalagot.

A képkeretbe (lévén a karácsonyi angyalka, akit egy régi bejegyzésben mutattam meg, most tavaszi álmát alussza) gyöngyös köröcskék, a padra egy szintén lila anyag került (éljen az újrahasznosítás!)

Gagyi :) de nem baj (műanyagtojások a függönyrúdra fűzve).

Tényleg éljen az újrahasznosítás, hisz ezt a virágtartót vagy 6 éve az utcán túrtuk, majd lefestettük akrillal (jó móka volt, és teljesen véletlen, hogy pont ez az árnyalat lett, ami ide kell). Most épp gyümölcstartó.

Szék. Kunyeráltam...köszönöm az ajándékozónak! Fel kéne kicsit tuningolni, de be kellett érnie egy kis pronto-val. Nagyon kényelmes! Nem is tudtam, hogy nem akárki, láttam "menő" lakásokról készült képeken.

Álkandalló. Az enyém! Ha van valakinek ötlete, hol vehetnék NAGY, magas ledes gyertyákat hozzá, megköszönönném, ha megírná. Az ikeás ehhez szerintem kicsi, még kegytárgyas oldalakon is nézelődtem, de még nincs meg. Vagy készítsek "álgyertyákat" és a közé legyen elhelyezve egy-egy ledes? Lehet, ez lesz.

Fürdőszoba. Előbb nézzük a technikai részt: zuhanypanel, 3 részes, az utolsó elem visszahajtható, ezzel egy kis zuhanyfülke alakul ki.

Fürdőszoba még mindig, de most a dekort nézzük. Egy hajnali zuhanyzásnál még kevésbé, de este mindig gyönyörködöm az orchideákban, az ajándékba kapott képeken, a csempe még mindig bejön, a kis, átfestett éjjelit is szeretem (bár mint korábban írtam, a használt festék nem váltotta be a reményeket, szóval vacak). Az orchideákra visszatérve, számomra, mint antikertésznek a legjobb. Itt is köszönet az ajándékozóknak, sokat gondolok rájuk! (Igen, fürdés közben is :)

Mit mutassak még? Újabb kép nagypapa folteljéről.

A gömböket én készítettem (ld. diy), a lányok képeslapokon vannak (ez még takarítás előtt készült kép....).

És az egyik kedvenc szék a "home office"-ban teljesít, mondhatom, kiválóan.

Az anyag saját fotókat tartalmaz. Másolni, közzétenni csak írásos egyeztetés után lehetséges. Köszönöm!

Own photos, please write before copy.