garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Különleges

Egészen különleges garzon: volt hely felfelé terjeszkedni, így egy-egy üvegdobozba került a háló és fürdő is. Szükség szerint elfüggönyözhetők, alattuk rakodóteret alakítottak ki. A sok fehér, a komoly gerendák és az élénk színek nagyon jók együtt.

forrás

Zseniális! (Genious)

Komolyan, pont ilyenre vágyom! Miután Marie Kondo selejtezős-rendszerezős módszerével eléggé tudok azonosulni, beköltözöm ebbe a 36 négyzetméteres lakásba, ahol komplett iroda tárgyalóval, tévézgetős vagy vendégfogadásra alkalmas nappali, szintén tévénézésre is alkalmas háló, az ágy mellett rejtőzködő gardrób, és persze kényelmes konyha és fürdőszoba is van. A titok a tolóajtókban, a mozgatható falban, a megfordítható tv-ben rejlik. Meg a kevés cuccban.

If you love Marie Kondo's method and have few objects only, this ingenious little flat  will be enough for you with movable wall, hidden wardrobe,  sliding doors, smart TV stand.

forrás

Takarékos beépítés (Without walls)

Ha nem probléma, hogy a falak hiányában akadály nélkül terjed a hang, akkor a falakat mellőzve egészen komoly alapterület szabadul fel. Ebben a kis lakásban is ezzel operáltak: a hálófülkét könyvespolccal választották le, a konyhát térbeállították. Kis lakás, mégis nagyvonalú, kényelmes.

More space without walls! In this small apartment the sleeping area was separated by bookshelf,  the kitchen can be found in the middle. It's a small apartment, yet generous, comfortable.

 

forrás

Strasbourg

Turista szempontból nagyon jó helyen, a város szívében, egy több százéves ház emeletén található kis lakásban járunk, melyben akár öten is megszállhatunk.

forrás

Kicsi fürdőszoba (Small bathroom)

A négyzetméterek minden bizonnyal szűkösek ebben a fürdőszobában, viszont volt hely felfelé terjeszkedni. Bár, ha jobban megnézem a képeket, inkább arra tippelek, valamilyen építészeti kötöttség (pl. csövek) miatt kényszerültek magasba emelni a zuhanyfülkét. Mindenesetre a semleges-szürkés szín nem nyomja össze a teret, és tárolókat is sikerült kellőképpen kialakítani.

forrás

Random, itthonról (Random - at my home)

Esernyő tartó (Umbrella stand)

Sajnos, vagy nem sajnos, aktuális. Ha már kell, legyen vicces, vagy szép, vagy ötletes, vagy DIY. Lehet direkt esernyő tárolására készített, de az is lehet, hogy egy hengeres kosárban látjuk meg a lehetőséget.

Unfortunately or not, it's raining, so we need umbrella. Let's see funny, or beautiful, or smart, or DIY umbrella stands.

forrás 1 2 3 4 5 6 7

 

 

Link-Megosztó.hu