garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Fejünk felett ágyazzunk meg (Hidden bed)

Egyszer-egyszer egy jó, de költséges ötlet láttán némi bizonytalanságot érzek magamban. Magyar viszonylatban általában nem azért élünk kis lakásban, hogy a berendezésre vagyonokat tudjunk költeni. (Bár, 15-20 éve is már csodálkozva néztem, milyen autócsodák állnak a panelházak körül...mind-mind céges autó volt?!) Így vagyok ezzel a liftes ággyal is. Szép is, jó is, de kiváló minőségben (értsd: esztétikailag, funkcionálisan, biztonsági szempontból)  beépíteni nem olcsó mulatság.

It's nice, but expensive idea, at least for Hungarian people who live in a tiny apartment.

forrás

Az idei utolsó skandináv kislakás (Tiny apartment in Helsinki)

Így évvége felé sikerült az egyik legszemrevalóbb garzon lakásra rátalálnom. 42 négyzetméteres, finn "egyterű" kislakás. A tértagoló, de a teret nem terhelő üvegtéglával, illetve a további (tej)üveg és sok fehér, világos szürke felületettel szépen harmonizálnak a meleg fa, és barátságos tégla-részletek. Kifejezetten kényelmes a konyha, kellemes a nappali rész, s egy-egy díszes megoldástól sem riadtak vissza a tervezők.

Az üveg téglát el is lehetett volna hagyni.

Az ágy megközelítéséhez nem árt egy kis mozgékonyság, de cserébe rakodóteret alakítottak ki alatta.

forrás

Álkandalló nálunk (Fireplace at my home)

Egy kedves részletet mutatok a nappalinkból. Az eddig nyers álkandalló színeket és gyertyákat kapott. Karácsonykor (is) nagyon hangulatos volt.  Nagy, ledes, fehér, "templomi" gyertyákat szeretnék venni bele.

Kicsi ház (Small house)

forrás

Szabadon lélegzem

Jó ez a pasztell: szellős, levegős, mégsem unalmas.

forrás

Mentőötlet

Ha még mindig nem találtad ki, mivel lepd meg családtagjaid, barátaid, akkor készíts egy kívánságdobozt, amiben szerelem, szerencse, remény és bármi más kívánság is helyet kaphat. Én örülnék neki, és nem gyanakodnék, hogy ma éjjel készült :)

forrás

Link-Megosztó.hu