garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Sötét középkor? (Dark Middle Ages?)

Nem éppen, sőt! Romantikusoknak, álmodozóknak, de egyben vagány utazóknak ajánljuk a XVI. század óta álló épület egyik lakását. Az elődök iránti tisztelettel újították fel, nem szabdalták szét falakkal. Az érdekes és változatos felületek nem igénylik az extra színeket sem.

Not exactly, in fact! I recommend  it romantic people, dreamers, or cool travelers. This apartment can be found in a XVI. century building. They respected for the ancestors during renovation. It's not separeted by walls. The interesting and varied surfaces do not require any extra colors.

Nézzük meg, milyen bútorokkal, lakberendezési kiegészítőkkel érhetünk el hasonló hatást (az árak 2013. decemberiek):

Let's see what kind of furniture, home accessories can achieve a similar effect (price in December in Hungary)


Kanapé az Ikeából: 3.személyes KARLSTAD 149900 Ft.

 

Tálaló a Gelitől 133400 Ft, vagy a kopottabb változat az Apród.hu-ról 27000-ért, de tetszetős a QuattroMobili terméke 258300-ért vagy a patinázott a La Meridiánától 329400 forintért; gazdaságos vétel az Ikea BIRKELAND 79990 forintért (nem mondhatjátok, hogy nem próbálkozom :))

 

 

Fotel, csíkos a La Meridiánától 134500 Ft*, vagy a Lombkora Kft-től kb.160000; esetleg, bár más formájú, de jó választás az Ikea EKTORP JENNYLUND, mely 59900 Ft.

 

Dohányzóasztal: 42000+Áfa a Gerenda Bútornál.

Étkezőasztal paddal: a Forma Vivendi egyedileg elkészíti bontott gerendából, vagy a Gerenda Bútornál elérhető 100000+35000 nettó áron (vagy ácsolsz egyet Te magad?)


Szék az étkezőbe: Stílus Terem 15950 Ft, Forma Vivendi 60000, IDdesign ülőke 18 000 forint.Kerítéselemet, kaput térelválasztásra barkácsáruházakban vagy más forgalmazóknál is beszerezhetsz, de nézd meg milyen szépek Kolozsvári György (Fagyuri) munkái!


Függönyt találsz az Ikea-nál pl. 1 pár LENDA 5990 Ft.


Faliszőnyeg: batikolt anyag, vagy egy kerek szőnyeg, akár horgolt-kötött, esetleg csipke vagy az Ikeából KOLDBY marhabőr 39990, VEMB szőnyeg (igaz nem kör) 74990, vagy egy IDdesign termék 137400 forintért.

 

*Maisons de munde kínálatában, ha magad végzed a beszerzést 260 euro kb.78000 Ft.

http://www.sawdays.co.uk

http://aprod.hu/hirdetes/feher-komod-ID1mLQJ.html


A fenti és későbbi válogatások abszolút szubjektívek, nem teljeskörű "piackutatás", a gyártókat, illetve egyes termékeiket részben ismerem csak "személyesen"!


Spanyol kislakás (Spanish small flat)

Észrevettétek a magazinokban, hogy a kislakásokról sokkal több képet mutatnak be, mint a nagyokról? Mintha több látnivaló lenne bennük… A bézs szín nagyon nyugodttá és elegánssá teszi ezt a lakást, kevés piros teremti meg a fókuszpontokat.

A very relaxed and elegant beige color apartment, little red creates the focal points.

http://modishspace.com

Link-Megosztó.hu