garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Dekorálj rozettával! (Decor by ceiling rosettes)

Olcsó változata is van, festhető, modern, játékos és klasszikus hatást is kelthetnek - falra velük! Igen, többesszámban még jobban mutatnak!

forrás 1 2 3 4 5 6 7 8

 

Egyenesen a szerszámosládából (Treasures in the Toolbox)

Néha egész pihent ötlete támad az embernek, mármint a kreatív embernek. Belenéz a szerszámosládába, és elkezd alkotni. S igaza van, hisz nemcsak a varrósdoboz tartogat kincseket!

The creative people are looking for a toolbox, and find treasures...then they set about tinkering.

 

 

 

 

 

forrás 1 2 3 4 5 6

Mentőötlet

Ha még mindig nem találtad ki, mivel lepd meg családtagjaid, barátaid, akkor készíts egy kívánságdobozt, amiben szerelem, szerencse, remény és bármi más kívánság is helyet kaphat. Én örülnék neki, és nem gyanakodnék, hogy ma éjjel készült :)

forrás

Matató fal (Gift for the baby)

Apukák, nagypapák! Karácsonyig még elkészülhet ez az igazán ötletes, újrahasznosító játék. Nem csak a kisbabának öröm, hanem a családnak is, mert tuti, hogy nyugodtan ehetjük meg az ünnepi vacsorát, míg Ő felfedezi az új játékát.

A biztonságra ügyeljünk! Jól rögzített, nem veszélyes tárgyakat használjunk!

Az ötlet innen van.

Pay attention to safety, fix well everything!

Papír karácsonyfa (Alternative christmas tree)

Hajtogatással készült fa, melynek összeállítását itt tekintheted meg.

Csodás falevelek (DIY by leaves)

A természet kincseinél nincs is szebb! Az ősz (persze napsütéssel és kellemes hőmérséklettel) különösen tetszik, sárga-vörös színeivel igazi látványosság. Középpontban a falevelek.

 

forrás 1 2 3 4 5 6

Szív forma (Heart shape – decoration and furniture)

Kedvelt forma, én magam is SZÍV-esen látom. Nálunk kicsiben is van, például az egyik szekrényen függ egy direkt elől maradt karácsonyfadísz, és nagyban is lesz, ha ezeket a méretes, ámde még félkész szíveket lefestem.

Bútorokon hangsúlyos elemként, vagy szép részletként is megjelenik (magyar viszonylatban gondoljunk a parasztbútorokra, a kapukat, kerítésdeszkát díszítő kivágásokra).

+1 A szerelmes építőmester?

https://www.pinterest.com/pin/101190322848041183/ http://www.sheknows.com/home-and-gardening/articles/1063354/best-red-decor-items http://thestir.cafemom.com/home_garden/2825/heart_decor_spread_love_around http://www.digsdigs.com/28-heart-decorations-for-valentine%E2%80%99s-day/ http://www.alittlemarket.com/chambre-d-enfant-de-bebe/petite_chaise_grand_format_en_bois_enfant_coeur_cosy_chalet_montagne_-2127237.html http://www.loveitsomuch.com/stores/heart-shaped-diy-red-wooden-shutters-interior-for-gift-ideas-table-decoration-1417254195,1323670.html/full http://www.terrysfabrics.co.uk/blog/2014/09/25/give-home-heart/ http://oaktreelife.com/delightful-home-interior-design-with-french-country-furniture-direct/divine-image-of-living-room-decoration-design-ideas-using-rectangular-cherry-wood-storage-coffee-table-including-heart-shape-tufted-fringe-ottoman-and-french-country-furniture-direct/ http://www.builddirect.com/blog/7-valentines-day-style-color-schemes-think-beyond-pink/ http://www.annsliees.com/journal/2014/3/23/upholstered-headboard-ideas-indulge-yourself

http://www.dunboro.com/fantastic-modern-sofabed-design-ideas/ http://www.amazon.co.uk/Natural-Antique-Finish-Shaped-Cabinet/dp/B009XUAK5S http://www.alittlemarket.com/chambre-d-enfant-de-bebe/petite_chaise_grand_format_en_bois_enfant_coeur_cosy_chalet_montagne_-2127237.html http://www.shrewsburyshopping.co.uk/shrewsbury_shop_shopping-heart_footstool-1560.html http://www.shrewsburyshopping.co.uk/shrewsbury_shop_shopping-heart_footstool-1560.html https://tryingtobalancethemadness.wordpress.com/2013/02/15/heart-of-the-home-to-celebrate-the-launch-of-a-passion-for-homes/ https://designwithoutcompromise.wordpress.com/ http://antik.vatera.hu/butor/szalongarnitura/1996_antik_fenyo_festett_parasztbutor_szett_2117427341.html

Link-Megosztó.hu