garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Eladó (Sale)

Keresgéltem, hogy találok-e valami jó kis eladó garzont. Nem igazán. Találtam viszont egy lakást, ahol tényleg építettek dobogót (lásd ezt a bejegyzést), benne rejtett ággyal. Kíváncsi lennék, szerették-e, bevált-e. A képek nem jó minőségűek, de a lényeg azért látszik.

I tried to find good and seller studios. Not really. However, I found an apartment with podium. I wonder whether they loved, the podium with bed is good or not. The images are not good quality, but we can see the point.

other example of podium

forrás

Vita a dobogóról (Platform in a tiny room)

Klaudia, a Saját otthon projekt bloggere dobogós ágymegoldásokra hoz példákat, (a kedvenc térkultúrás és más jó példákkal illusztrálja a témát). A kommentek szerint, megosztó megoldás. Én, mivel nagyon fontosnak tartottam, hogy a gyerekeinknek külön szobája legyen (nekem sosem volt, remélem, most már nem is lesz :)), szívesen feláldoztam a szülői hálót. Gondolkodtam a dobogós megoldáson, abszolút el tudtam volna képzelni, hogy „laposan” alszunk, azonban az idő- és pénzszűke más megoldás felé hajtott. A vendégeink jellemzően vagy rugalmas fiatalok, vagy közeli hozzátartozók, ezért több éven át nem volt kanapénk (ahogy a dohányzóasztal, szekrénysor, vitrin sem prioritás). Vettünk viszont emelhető háttámlás, kényelmes, és sok év használat után nyugodtan mondhatom tartós Cardo ágyat (amikor a drága az olcsó!). Nem olyan rossz félig fekve beszélgetni, és több száz blogbejegyzésem is ezen a bútoron született.

Nekünk nem ilyenünk van, a vendégágy miatt választottam a képet:

…és jöjjön egy nagyon mini lakás, dobogóba rejtett ággyal:

forrás 1 2

Link-Megosztó.hu