garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Strasbourg

Turista szempontból nagyon jó helyen, a város szívében, egy több százéves ház emeletén található kis lakásban járunk, melyben akár öten is megszállhatunk.

forrás

Barcelona szívében

forrás

London Sky

Ma már annak sincs akadálya, hogy több száz, vagy akár több ezer kilométer távolságból tervezzük meg (vagy inkább terveztessük meg) lakásunkat, mint történt ezzel a londoni, kevesebb, mint 30 négyzetméteres garzonnal.

Az orosz Vitta Group jellegzetes angol díszletek között látványos olasz konyhát helyezett el, én mégis a csillárt és a faburkolatot vinném legszívesebben haza.

Studio in London, by russian design studio, italian kitchen - the distance isn't barrier.

forrás

Lássunk egyben

Volt korábban egy összeállítás, az „érzéki” lakásokról. Az egyik képhez kapcsolódva, most az egész lakást megmutatom, hiszen méretét tekintve illik a Garzon-blog világába.

Hááát, tényleg van itt minden…Számomra egyben túl sok, mégis rengeteg minden tetszik benne, főleg a dekorációból, személyes tárgyakból.

Az eredeti post kommentjeit érdemes elolvasni: egy-két részletet többen bevállalnának, de egészében azért nem. Van, aki szerint tényleg izgalmas, érdekes lakás, de pihenésre nem alkalmas. Egyik hozzászóló, járt is ebben a lakásban - melynek férfi tulajdonosa van -, szerinte a képek nem adják vissza az igazi hangulatát.

Stephanie otthona (Stephanie’s tiny apartment)

Stephanie így ír kb. 30 négyzetméteres new yorki otthonáról: először ez is csak egy hely volt, ahol két utazás között megpihent. Fokozatosan kezdte alakítani, s így vált a 3-4. évben otthonná a bérelt kis lakás. Az újabb „kihívást” barátja, illetve az jelentette, hogy két személy részére is okosan berendezett lakása legyen.

Nézem a képeket, s az jár az eszemben, nem kell mindig kompromisszumot kötni. Bátraké a szerencse!

This tiny apartment gradually became into a dear home. It's beautiful!

forrás

Link-Megosztó.hu