garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Tetszik, vagy sem? (Like it or not?)

Elárulom, eszembe nem jutna, hogy a 29 négyzetméteres kis lakásomat "ilyen" stílusban rendezzem be - ellenben funkcionális szempontból, az elrendezést, a tárolóhelyeket, a tágasságot nagyon is tudom értékelni.
I don't like this style - but I like the functionality, layout, storage and spacious room.

A padlástér romantikája

Régi, 5 lakásos villaépületben újítottak fel amúgy skandináv módra egy 52 négyzetméteres, kétszintes lakást. Szinte minden fehér, többek között a lábazat, a cserépkályha, a kandalló, így aztán a kevés, de válogatott tárgy mint egy-egy önálló alkotás él a térben.

A "régiek" annyira megadták a módját, jelen esetben a kandallónak, bár nem hiszem, minden kiszögelésnek van direkt funkciója, de esztétikus.

Itt látszik csak, hogy tényleg padlástérben vagyunk.

forrás

Egy inspiráló lakás (An inspirational home)

forrás: lamaisondannag.blogspot.hu

Semmi extra (Nothing special)

Semmi extra, és pont ez benne a jó!

Nothing special, and that's the good!

forrás

Légies (Ethereal)

Hiszed, vagy sem, 50 négyzetméteren is lehet luxust teremteni. A fény, tágasság, a mozgalmas építészeti megoldások luxusát. Egészen furcsán, legalábbis meglepően kapaszkodnak egymásba az egyes szintek. Persze egy barcelona day bed, egy egg chair, egy szép stukkó sem jön rosszul, ha már a luxusnál tartunk.

Believe it or not, it's only 50 square meters, but the luxury can be created here with  light, airy, varied architectural solutions (of course, a barcelona day bed, a chair egg, a beautiful stucco are not bad :).

forrás

A „kell” kategória (The "must have" category)

Milyen jó ötlet a falburkolat, a fekete-fehér párosítás, tetszik, hogy a falak nem nőnek az égig, s díszes falak-dísztelen felületekkel találkoznak.

The wall covering - what a good idea! and the black-white pairing, the parapet walls, the decorative walls with unadorned surfaces.

http://www.idesignarch.com

Első látásra

Nézegetem a képeket egymás után, OK, ez is, ez is…míg eljutok az alaprajzig: nagyon durva! Így már érthető a berendezés, nem is „olyan” unalmas.

http://www.cosedicasa.com

Link-Megosztó.hu