garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Görögországban skandináv felfogásban

Nagyon érdekes átalakuláson ment át ez a régi kovácsműhely. Az eredeti fém szerkezeti és belső elemek megőrzésével, és a bőven használt fa segítségével puritánságában is szép nyaralót alakítottak ki építész tulajdonosai. Jó tanácsként fogalmazták meg, hogy egy átépítéskor legyünk tekintettel arra, hogy a régi épületnek „lelke” van. Vigyázzunk rá.

forrás

Egyszer még lesz nyár (Summer plans)

Te is szereted jó előre megtervezni a nyaralásod? Jó dolog nézelődni, álmodozni, és persze egy-két jól megtervezett apartmanra is rátalálni.

Do you plan your vacation? It's good thing to dream and find a  well-designed apartments.

forrás

Görögország (Greece)

U-alakú, 60 négyzetméteres kis ház Görögországból. Mondják, nem hátrány, ha a ház külseje és a benti világ harmonizál egymással. Itt a kint és bent határai szinte eltűnnek, mert az olajfa árnyékában és a szobában is ugyanaz a szép, kék-fehér világ fogad.

U-shaped, 60 square meters, small house in Greece. It is advantageous if the house's exterior and interior are harmony with each other. Here, the boundary is almost gone between inside and outside. You can see the same beautiful blue-and-white world in the room and in the shadow of the olive tree too.

http://www.grecianparadise.com

Színek (Colours)

Az (is) jó a szállodákban, hogy a magazinokban látott lakberendezési megoldásokat élőben is láthatjuk és kipróbálhatjuk. Ezért lemondtam a fürdőszobában a duplamosdóról (ki akar együtt fogat mosni?), a falfestésről csempe helyett (nem igaz, hogy csak odacseppen), de továbbra is tetszik a fehér, magas szegőléc a szobákban, vagy az épített zuhanyfülke. Neked is van ilyen tapasztalatod? Ezek a színek tetszenek? Te meddig viselnél el ilyen színes környeztet az otthonodban?

Some interior design solutions can be tried in the hotels without risk. Therefore, I do not want to have two sinks, too few tiles in the bathroom, but it's what I would like to see in my own home.

http://www.ilikevolos.gr

Link-Megosztó.hu