garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Mindenből a legjobbat

Földrészek, kultúrák keveredése - spanyol, afrikai,  koloniál és nyers, természetes stílus, fűszerezve mai, akár műanyag bútorokkal, műtárgyakkal, falikárpitokkal és szőnyegekkel. Harmónikus elegy, egy londoni lakásban.

forrás

Ma kicsit kritikus vagyok

Ma ismét egy kis lakás bemutatása következik. Alaprajz, adatok (belmagasság) hiányában a képekre hagyatkozunk. Nappalis, hálószobás, vendégszobás (a galérián), 58 négyzetméteres lakás. Kellemes, mai lakás, szép kiegészítőkkel, bár számomra már az a "mindent egy helyről rendeltünk" típus.
Kissé nagy a konyha, legalábbis arányaiban. Ha rövidtávú kiadásra szánták a lakást, akkor felesleges, hogy ekkora legyen, ha mindennap élnek benne, akkor vendégszerető emberekkel van dolgunk.
A fény szempontjából, jogos, hogy nem kell a falakat az "égig" emelni. Az áthallás már más kérdés.
A galéria nem tűnik kényelmesnek, igazából nem is értem a funkcióját. Minek még egy TV szoba?

Mégis tetszik

A tervező-tulajdonos véleményéből kiindulva azt mondhatjuk, hogy egy magas, de szűkös alapterületű, dobozszerű épületből sikerült lakályos otthont kialakítani. Ez a korszak, ami a bútorokban visszaköszön, nem az én világom, azonban kiegészítve a fa és üveg felületekkel, kifejezetten megnyugtató, de nem unalmas helyiségek álltak össze.

forrás

Olcsó húsnak...(Cheap, but not undemanding)

...NEM mindig híg a leve! Mindenféle extra konyhabútor, meg csili-vili kiegészítő nélkül is lehet rendezett, kellemes lakást kialakítani.

forrás

Link-Megosztó.hu