garzon

lakberendezési blog (interior ideas)

A lakberendezési blog fő témái

Garzonok, kis lakások -lakberendezés, lakberendezők, lakberendezési ötletek, képek, design.
Small, tiny flats - interior design ideas, decoration, images,
Inspirációk, DIY. Home inspiration.
e-mail: garzon(kukac)citromail.hu""

Legfrissebb hozzászólások
HTML

 

Taiwan

forrás

Keskeny ház (Narrow house)

A tegnapi háznak és a mainak az alapterülete egyaránt 29 négyzetméter. Japánban járunk, a telket bizonyára még úgy is aranyárban mérték, hogy beszorult a támfal és az úttest közé. Zseniálisan oldották meg, hogy minden elfér, és semmi sem kényszermegoldás.

Yesterday's house and this is 29 square meters as well. We are in Japan, the land is very expensive. They solved ingeniously that everything fits and there is no constraint solving.

http://evdekora.com

Gangnam style - Korea I.

Egy nagyon kedves olvasómnak ajánlok két koreai apartmant: egy fekete-fehér férfiasabb, és egy színes, nőiesebb változatot.

Korean apartments: a black-and-white color masculine and a feminine version.

http://www.homeaway.com

Becsüld meg! (Appreciate it!)

Nem azt mondom, hogy ne akarj szebbet, jobbat, nagyobbat… de egy kicsit gondolkodjunk el együtt ezen a kínai „kislakáson”. Családok élnek franciaágy méretű helyen Hong Kongban. Élnek, főznek, pihennek…

A másik példa Tokióból jött. Ez a megoldás más, de európai szemmel szintén furcsa. Elfoglalt fiatalemberek éjszakai szállásaként szolgál.

Could you imagine a family living in an apartment not much bigger than a king-size bed? In Hong Kong, some families are forced to live in 40 square-foot cubicle apartments that have bunk beds overlapping with cooking areas and food storage located inches from electronics. The SoCO, a Chinese human rights group, has released photographs of Hong Kong's claustrophobic apartments as part of a campaign to raise awareness about the tough living conditions city dwellers are facing.

The photo of the apartment in the Tokyo is different. Definitely not for the claustrophobic, many don't even have windows and the doors and anyone over 6ft tall would have trouble stretching their legs. Most are used by young professionals who spend most of their time at work and outdoors, using these tiny accommodations just for sleeping.

http://inhabitat.com

http://www.dailymail.co.uk

Link-Megosztó.hu